Åben for tilmelding ny sæson 2017/18

Vi er en seriøs forening hvor der er rumlighed og udvikling for den enkelte udøver!

Hedensted Gymnastikforening er kendt som en dynamisk og attraktiv gymnastikforening som har fokus på breddeidræt og talentudvikling.

Hedensted Gymnastikforening har som mål at hvert år bidrage med en eller flere gymnaster til DGI's landsdelshold.

Gymnastik er – hvis vi selv skal sige det – verdens bedste sportsgren. Der findes utallige forme for gymnastik, og der kommer hele tiden nye til. Det betyder, at der findes gymnastisk tilbud for enhver hvad enten du er til spring, smidighedstræning, rytme, grundgymnastik eller noget helt fjerde.

Vores gymnastikteam arbejder for at udvikle og stimulere børn, unges og voksne bevægelsesglæde, at give dem gode oplevelser ved brug af kroppen, så de bevarer lysten og glæden ved at bevæge sig, styrke motorikken og skabe grundlag for livslang idræt.

Vores rytmeteam arbejder med at give børn- og unge grundlæggende færdigheder indenfor rytmegymnastik. I rytmegymnastikken bruger du kroppen som redskab til at udtrykke dig. Dit fysiske udtryk, dine bevægelser og dit ansigt fortæller tilsammen en historie.

Vores fitnessteam arbejder for at give børn, unge, voksne og seniorer muligheden for at blive "fit", og dermed egnet til livets udfordringer, overraskelser og strabadser. Fitness teamet arbejder med udholdenhed (cardio), styrke, power, koordination, speed og præcision.

Vores springteam arbejder for at give børn- og unge grundlæggende færdigheder indenfor springgymnastikken. Undervisningen bygger på grundlæggende behændigheder som kropskontrol, styrke og koordination. Vi garanterer børn og unge udfordring!

Generelt er gymnastik:

Alsidig træning
Som gymnast træner du hele kroppen og både koordination, kondition, styrke og smidighed bliver forbedret.

Æstetisk og elegant
Sagt på en anden måde er god stil en fundamental del af gymnastikken hvad enten du giver opvisninger eller "bare" er aktiv.

Velegnet hele livet
Gymnastik er en af de få idrætsgrene, der i bogstaveligste forstand kan dyrkes fra vugge til grav – og den bliver det. Gymnastik ligger i top tre over de mest dyrkede idrætter blandt børn og voksne. Det er aldrig for sent – eller for tidligt at gå i gang med gymnastik.

Social og sjov
Vi lægger stor vægt på at have det sjovt mens vi træner. Og bestyrelsen bakker også op om sociale arrangementer uden for træningstiden.