Trænings sted: Byhallen sal 1 - sal 2, Østerled 8, 8722 Hedensted

Trænings sted: Coolsport -Idræt for udviklingshæmmede, Hedensted Centeret, Hal C, Gesagervej 68-70, 8722 Hedensted

Vi er en ambitiøs forening, hvor der er rumlighed og udvikling for den enkelte udøver!

Hedensted Gymnastikforening er kendt som en dynamisk og attraktiv gymnastikforening, som har fokus på breddeidræt og talentudvikling.

Læs meget mere om os her

D.11.03. 2020

Gymnastikforening retter sig efter Statsministeriet / Sundhedsstyrelsens anbefalinger og aflyser al træning fra d.d og hele marts mdr.

Vi følger situationen nøje, og melde ud, så snart der sker ændringer. Vi gør dette for at sikre jeres og vores alle sammen helbred mod Corona virussen.

Vi fra bestyrelsen, håber på jeres forståelse over dette tiltag.

D. 30.03. 2020

Hedensted Gymnastikforening følger stadig de anvisninger som er blevet pålagt os alle sammen, og vi har aflyst al træning i april mdr.

D. 04.04. 2020

Vores fælles opvisning d. 18. april 2020 er aflyst.