Familiegymnastik  3 – 6 år

Trænings tid: Søndag kl. 9.00 - 10.00 
Trænings sted: Byhallen Sal 2
Målgruppe: Forældre med børn, 3 – 6 år
Første træning: 18. september 2022
Sidste træning: 19. marts 2023

Pris: kr. 675,-

 Husk, at det er dit barns navn og fødselsdato, du skal tilmelde dette hold! Husk at angive hvilke årgang eventuelle søskende er.

Holdbeskrivelse

Familiegymnastik er holdet hvor hele familien kan være fælles om gymnastikken.
Holdets primære målgruppe er børn i børnehavealderen med mindst én deltagende forælder, men både yngre og ældre søskende samt begge forældre er velkomne.
Vi træner hver søndag i Byhallen, sal 2. Her skal vi lege og lave gymnastik til god musik. Vi tilpasser redskabsbanerne og aktiviteterne efter holdet primær aldersgruppe på 3-6 årige. 

Aktiviteterne er tilrettelagt med henblik på at udvikle og stimulere børnenes bevægelsesglæde, at give børnene gode oplevelser ved brug af kroppen, så de bevarer lysten og glæden ved at bevæge sig og skabe grundlag for livslang idræt.

Praktisk information
For at give den bedst mulige bevægelsesfrihed, anbefaler vi T-shirt, korte bukser, bare fødder/gymnastiksko og langt hår sat op i en hestehale. Selv om lektionen kun er på 1 time, kan børnene godt blive tørstige, så medbring en flaske vand.

OBS! Der kan være køligt i hallen. Det er muligt at købe gymnastiksko ved instruktørerne til 95 kr. pr. par. Spar 20% - overskuddet går til foreningen. Betal med mobile pay.

Forældre: Det forventes at I deltager aktivt i timen med jeres børn, så derfor skal I møde op i fritidstøj, for vi skal nemlig krybe, kravle, klatre osv.

 

Instruktører

Mikala

Hjælpetrænerer

Kresten, Anne og Anita