SuperFar - 2-5 år

Trænings tid: fredag 16.00-17.00
Trænings sted: Byhallen Sal 1
Målgruppe: Fædre med børn i alderen 2-5  år
Første træning: 27. oktober 2023
Sidste træning: 22. marts 2024

Opvisning lørdag den 23. marts 2024

Pris: kr. 700,-

 Husk, at det er dit barns navn og fødselsdato, du skal tilmelde dette hold! Husk at angive hvilke årgang eventuelle søskende er.

Familiegymnastik er holdet hvor hele familien kan være fælles om gymnastikken.
Holdets primære målgruppe er børn i børnehavealderen med mindst én deltagende forælder, men både yngre og ældre søskende samt begge forældre er velkomne.
Vi træner hver søndag i Byhallen, sal 2. Her skal vi lege og lave gymnastik til god musik. Vi vil tilpasse redskabsbaner og aktiviteter, alt efter om store eller små søskende primært former holdet. Undervisningen bliver målrettet de 3-6 årige. Forhåbentlig giver det gode relationer mellem de store og de små - og forældrene får mulighed for at se deres børn i samspil med andre og kan hjælpe og guide, hvis der bliver behov for det. Men vi håber, at de store hjælper de små, og at det på den måde bliver en gang rigtig hyggelig FAMILIE-gymnastik -

 

Praktisk information

For at give den bedst mulige bevægelsesfrihed, anbefaler vi T-shirt, korte/lange bukser, bare fødder/gymnastiksko og langt hår sat op i en hestehale. Selv om lektionen kun er på 1 time, kan børnene godt blive tørstige, så medbring en flaske vand og lidt snaks til sidst.

 

OBS! Der kan være køligt i hallen. Det er muligt at købe gymnastiksko ved instruktørerne til 95 kr. pr. par. Spar 20% - overskuddet går til foreningen. Betal med mobile pay.

 

Fædre: Det forventes at I deltager aktivt i timen med jeres børn, så derfor skal I møde op i fritidstøj, for vi skal nemlig krybe, kravle, klatre osv.

 

 Instruktør

 Mikala og Anne

 

Hjælpetræner