Sanse og motorik 2 - 3 år

Trænings tid: Mandag kl. 16.30 - 17.30
Trænings sted: Byhallen Sal 1
Målgruppe: Forældre med børn, 2 – 3 år
Første træning: 29. august 2022
Sidste træning: 20. marts 2023

Pris:  kr. 625,- / 450,-

 Husk, at det er dit barns navn og fødselsdato, du skal tilmelde dette hold!

Holdbeskrivelse
Sanse og motorik holdet er for børn mellem 2 og 3 år med forældre/bedsteforældre. Vi træner motorik og stimulerer sanser. Vi leger, mærker, føler og har det bare rigtigt sjovt. Her bliver børnenes nysgerrighed vakt, og de deltager aktivt bl.a med ideer til øvelser. 

Indhold i timen

  • Øve motorik og sanser
  • Vække børnenes nysgerrighed
  • redskabsbaner som styrker motorikken 

Aktiviteterne er tilrettelagt med henblik på at udvikle og stimulere børnenes bevægelsesglæde, at give jeres børn gode oplevelser ved brug af kroppen, så de bevarer lysten og glæden ved at bevæge sig og skabe grundlag for livslang idræt.

Praktisk information
Så lidt tøj som muligt giver den bedste bevægelsesfrihed, så derfor vil vi anbefale T-shirt, korte bukser, bare fødder/gymnastiksko og langt hår sat op i en hestehale. Selv om lektionen kun er på 1 time, kan børnene godt blive tørstige, så medbring en flaske vand.

OBS! Der kan være køligt i hallen. Det er muligt at købe gymnastiksko ved instruktøren til 95 kr. pr par. Betal med mobile pay.

Forældre: Det forventes at I deltager aktivt i timen med jeres børn, så mød op i fritidstøj, for vi skal nemlig krybe, kravle, klatre osv.

 

Instruktører

Pia S.

Unghjælper

Anna